Imi doresc sa fiu momentul de fericire eterna al sufletului tau…………si tu, paradisul sufletului meu.

Image

Pe masura cu trecerea timpului, realizez ca fiecare om are o stea norocoasa, pe parcursul vietii o poate intalnii la momentul potrivit sau nepotrivit, alaturi de persoana nepotrivita, sau alaturi de persoana potrivita. Dacă ar avea suflet, steaua norocoasa s-ar ruga, sunt sigura, să pice în mâinile ei la cel mai bun moment, adică la acel moment în care amprenta emoţională a acesteia din urmă este optimă pentru ceea ce are ea de oferit.

Image

Steaua norocoasa impreuna cu dragostea implinita cantaresc foarte mult in fericirea omului. Daca nu e una, e alta, imi ve-ti spune ca, norocul si destinul ni-l contstuim singuri, dar si dragostea “ne-o facem” cu mana noastra. Eu nu cred asta, cred ca daca se intampla ambele la momentul, locul si cu persoana potrivita inseamana implinire si fericire deplina, atunci si doar atunci!

Image

Avem o voluptate in a ne ascunde sentimentele, ceva de speriat. Ne este teama sa recunoastem ca putem fi impresionati, indragostiti, suferinzi, ca ne poate fi dor, iar acest lucru este la fel de normal ca atunci cand ne este sete, foame sau frig.

Ne este teama sa ne aratam sensibilitatea, nu plagem chiar de suntem sfasiati. Am devenit niste robotei cretini si avem senzatia ca asa suntem puternici desi puterea sta chiar in curajul de a putea spune ce simti, asumandu-ti .

De ce naiba nu putem fi congruenti cu noi? De ce naiba nici eu nu ma mai port asa cum simt?

Ne ferim unii de ceilalti si umblam prin lume cu inimile in paranteze si sufletele in cochilii de broasca testoasa, vechi de 100 de ani. Ne ferim de emotii, ne ferim sa fim umani insa daca discuti cu fiecare dintre noi, o sa vezi ca avem cu totii nevoie de afectiune, de cald, de sensibil si romantic.
Image

Asta a fost odata demult, las acea lume uitata, vorba poetului!

Ce bine-ar fi dacă noi, oamenii, am putea face temporar schimb de suflete…

Am afla atâtea despre ceilalți! Și am înțelege atâtea lucruri! Am afla durerile lor, neputințele și regretele nespuse… Le-am vedea renunțările, temerile și visurile abandonate. Am vedea toate cuvintele nespuse, sentimentele neîmpărtășite și dorințele ținute ascunse din cauza fricii de eșec.

Image

Am înțelege fapte și alegeri pe care le condamnăm și am vedea lacrimile neplânse pe care fiecare le-a adunat în suflet…

Am fi copleșiți de anumite suflete, a căror povară, probabil că nu am putea-o suporta… Și am fi luați prin surprindere de atâta frumusețe și iubire, ținute bine închise de teama celor care cotropesc suflete.

Image

Am înceta să-i invidiem pe cei aparent mai fericiți și mai împliniți ca noi și nu ne-am mai dori să fim în locul unor oameni despre care am afla lucruri ascunse, urâte.

Dar am afla multe și despre noi înșine, despre ceea ce nu avem, despre ceea ce nu suntem, nu știm și nu putem fi…

Și am fi, la rândul nostru, înțeleși…

Image

Imi doresc sa fiu momentul de fericire eterna al sufletului tau….clipa in care universul se opreste o secunda si linistea nebuna….ce prevesteste frenezia nebuniei superbe ce urmeaza. Te simt, it simt sufletul impregnat intr-al meu ca un tatuaj….iti simt buzele, ochii, pielea si visele ce se involbureaza intr-ale mele….Romeo si Julieta, Tristan si Isolda, sunt doar legende ale trecutului….interzise dar atat de reale, care demonstreaza ca iubirea mereu invinge obstacole indiferent cat de puternice ar fi, indiferent cat de pierdut ar fi totul….iubirea regaseste….dragoste, patima, incredere, tandrete, senzualitate si sensibilitate in moduri de neimaginat si de nevisat.

Image

Vrei sa fii steaua mea norocoasa, dragostea mea implinita si paradisul sufletului meu?

 

 

Advertisements