Ce ne spunem cand nu ne vorbim by Chris Simion

“Cei mai multi oameni nu sunt ei insisi, ci altii. Gandurile lor sunt opiniile altora. Vietile lor, o imitatie. Pasiunile lo, un citat din altcineva.” – Oscar Wilde

trandafiri

Nu stim cine suntem cu adevarat. Nu stim ce facem aici. Nu stim nici de unde venim, nici incotro ne ducem.Ni se intampla sa luptam cu lucruri in care credem si nu credem.

ce ne spunem2

Respiratia din cerc

Tot ce se afla in afara noastra, lumea pe care o vedem, o atingem, oamenii, circumstantele, evenimentele pe care le intampinam sunt o revelatie a fiintei, o confirmare a modului nostru de a gandi. Rolurile in care inca suntem incarcerate ne dezvaluie ranile de care inca nu suntem vindecati.In om, chiar si in cel mai decazut, exista o vointa involuntara, o constiinta inconstienta….o unitate zdrobita care striga atunci cand este scoasa la iveala. Tot ceea ce asteptam cu nerabdare se intampla. Visele se adeveresc mereu, pana si cele mai sceptice. Doar sa nu uitam ca lucrurile nu se schimba si nu se vor schimba niciodata. Numai noi ne schimbam.

patience

Avem in permanent libertatea de-a alege incotro ne indreptam. Pana la urma este vorba de fericire, de-a trai in armonie. Asta ne dorim toti, nu? Sa scapam de telenovele, de drame, sis a traim fericiti, linistiti.

Am zburat cu aripi de hartie , a venit furtuna, le-a inmuiat si m-am izbit de pamant. Mi-a ramas capul intepenit intr-o balta si nu mai am vise. Ce ciudat! Si eram sigura ca am aripi de cea mai buna calitate. Oare am fost atat de neatenta, sau mi-a fost atat de frica sa zbor mai sus?

ce ne spunem

Buna dimineata

Fie ca roua sa te sarute!
Ai uitat cum e sa mergi desculta prin iarba?
Ai uitat cum e sa razi cu pofta?
Ai uitat cum plange luna noaptea?
Ai uitat cum apa iti spune te iubesc?
Ai uitat linistea din fiecare soapta?
Esti doar tu…aici si acum…n-ai cum sa uiti.
Am uitat cum e sa minti fericirea?
Am uitat sa vad?
Am uitat ca timpul fura?
Am uitat sa ti spun te iubesc?

Sunt doar eu…aici si acum….n-am cum sa uit.

Obstacolele cu care te confrunti in afara reprezinta limitele pe care le porti inlauntrul tau. Incearca o faza : crede pentru a vedea, nu a vedea pentru a crede.
Mergeam si nu puteam sa imi numar pasii. Fiecare pas era o clipa care trecea si pe care nimeni si nimic nu mi-o mai putea da inapoi.

jeans

Ajunge putin curaj.Asteapta-ma. Te iubesc fara sa iti spun. Sufletul rosteste in tacere. Asculta-l.Nu te grabi. Nu o lua inainte.

Viata e plina de optiuni si de semne de circulatie. Depinde cat de bine faci slalom. Ascultati sufletul cand e vorba despre noi, Nu-I lasa pe ceilalti sa iti puna alta muzica sis a crezi ca am tacut. Bat in acelasi timp cu inima ta, dar in surdina, caci sunt departe. Mie tare frica ca nu ma auzi. Si totusi, undeva ne intalnim, undeva unde noi doi nu vom afla niciodata, ne intalnim intr-un mod strict legat de cer si…si suntem.

Chris Simion.

subliniat

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.