Prada periculoasa

 

Pe strada intunecata se vedea doar ceata unei zile ploioase de octombrie trecut si doua arme semiautomate indreptate inspre doua siluete negre ce nu puteau fi deslusite……dar se cunosteau demult……din vremurile in care silueta “atacata” o domina pe cea care acum o asteptase dupa colt…..parul negru ondulat se lupta cu vantul si cu amintirea navalnica a celeilate siluete……arma ii tremura pentru o secunda in mana inmanusata in timp ce trenciul de piele devenise stralucitoare de la stropii de ploaie de pe ea iar privirea albastra ii era intunecata de amintirea celeilalte siluete…….cealalta silueta avea o pozitie ferma de atac cu picioarele desfacute si ambele brate pe arma, parul blond era ravasit de ceata si de vreme iar ploaia o facea sa para o sirena ce tocmai iesea din mare , stropii de ploaie siroiau pe pantalonii si geaca scurta de piele…….mainile nu i tremurau dar ii tremura tot interiorul in amintirea celeilate siluete pe care acum o dorea…..moarta.
Amintirea acelei nopti din trecut ii intuneca acum ratiunea si totusi o napadea fara atentionare si fara mila…..era o noapte ca asta….friguroasa, intunecoasa si cetoasa cand era pe strada si se intorcea de la servici….era o altfel de persoana : era frumoasa , amuzanta, vioaie si iubitoare si mai ales plina de incredere si speranta pana in acea seara cand mergand inspre casa o masina neagra cu geamuri fumurii se oprii brusc in fata ei, scrasnitul rotilor o infricosa iar 2 oameni coborara din ea, o insfacara si o legara la ochi si au aruncat-o in masina. Simti niste maini flamande pipaind-o si un glas violent apoi :

“-Jos mainile murdare de pe ea. Sefa a spus sa o aducem curata.”

“-Dar e asa bunaaaa”, strigara nemultumiti cei doi rapitori.
“-Gura , terminati si hai odata sa mergem. ” se auzi din nou glasul.
draculas-daughter-1936-001-nan-grey-gloria-holden
Fata nu simti decat virajele ce le lua soferul masinii ce o purta cine stie unde si simtea mirosul de tigara probabil a sefului ce tipa violent mai devreme. Deodata masina se oprii si fata se simti purtata pe niste maini vanjoase , simti aerul curat si parfum de magnolie pana ce bratele o purtara pe scari si inauntru apoi era aruncata intr un spatiu inchis cu miros de mosc.
Se auzi din nou vocea :

“- Am adus-o. Mai tre sa fac ceva?” intreba barbatul.

Nu se auzi nicio voce doar o usa trantindu-se. Si auzi pasi pe covorul moale…..parca cineva se plimba in jurul ei, parca o adulmeca…..simti doar un parfum senzual de flori parfumate ce i invada narile. Daca nu era captiva i ar fi placut.Deodata se simti prinsa de bratele legate si asezata pe ceva moale……. simti o mana care o insfaca de barbie…….si se auzi un glas care ii sopti suav :

“- D-na doctor stiu ca ai antidotul si ca ai sa mi-l dai. Daca nu va iesi rau.” adauga o voce senzuala.
blindfold
Apoi simti niste buze fierbinti pe ale ei care o sarutau navalnic si un brat seducator ce ii mangaia coapsele desfacandu-i-le pana ce ajunsera in locul in care trebuie si o mangaie moale cu un deget desfacandu-i labiile…..isi auzi propriul geamat in surdina in timp ce brusc simti cum un brat o insfaca de talie si altul ii rupe hainele de pe ea in timp ce acele buze infiorator de moi o sarutau pe gat……

“- Dumnezeule, iti spun si dau tot ce vrei……” se auzi spunand , frematand de dorinta si arcuindu-si trupul gol inspre asupritoarea ei…

Buzele o muscau incet de gat in timp ce mainile acelea agile stiau ce faceau framantandu-i sanii…..Brusc simti ceva rece care trasa o linie imaginara de la buric , pe abdomen , pe valea dintre sani, pe gat si pana la tampla…..un brat de fier o prinse de par iar cu dintii ii smulse masca de pe fata ce o impiedica sa vada…..se trezi privind in niste ochi sfredelitor de albastrii ce apartineau mainilor si trupului ce o torturasera si buzele ce o innebunisera ii soptira agasant :

“- Inca nu tie frica?”
atractie lesbiana
De partea cealalta, ea stia ca trebuia sa o rapeasca pe cea care inventase antidotul, dar nu se astepta sa arate asa de bine. Se astepta sa fie vreo tocilara urata cu ochelari, in schimb era o blonda superba cu ochi verzi si picioare lungi si cu un trup de invidiat. Observa toate astea in timpul in care o urmarise ea insasi pentru a fi sigura ca va rapi persoana care trebuie si care sa poata si administra tatalui ei antidotul.
Puse la cale rapirea foarte minutios sperand ca baietii nu vor da gres. In timp ce o astepta se plimba prin camera ca leoaica in cusca avand nervii intinsi la maxim. Cand auzi usa de la intrare lua arma din seif si isi drese glasul si aranja parul aplicandu-si si putin arfum cu mainile tremurande de emotie.
Se auzi o bataie in usa apoi omul arunca prada inauntru spuse :

“- Am adus-o. Mai tre sa fac ceva?” intreba barbatul.

Ea il expedie cu o miscare a maini si incepu sa o priveasca pe acea femeie care era ultima ei speranta.
Se plimba in jurul ei simtindu-i parfumul de iasomie si sperand ca ea il va simti pe al ei. Ii placea totul la ea si dorea sa o guste dar si sa o ameninte….era periculos de atragatoare si ea trebuia sa termine ce a inceput.
O prinse de bratele legate si o aseza pe canapeaua acoperita cu o blanita moale si se simti periculos de aproape de prada ei. Simtind valul de dorinta ce o cuprinse inchise ochii strans dorind ca acesta sa dispara si sa devina periculoasa….privi pe masuta unde se afla arma incarcata si se intoarse spre prada cu gandul la scopul ei care rapid se intuneca….o insfaca de barbie si ii sopti suav :

“- D-na doctor stiu ca ai antidotul si ca ai sa mi-l dai. Daca nu va iesi rau.” adauga o voce senzuala.

Apoi isi umezi buzele fierbinti si o saruta navalnic si un brat seducator ce ii mangaia coapsele desfacandu-i-le pana ce ajunsera in locul in care trebuie si o mangaie moale cu un deget desfacandu-i labiile…..innebuni cand ii auzi geamatul in surdina, inchise ochii in timp ce brusc cu un brat o insfaca de talie si altul ii rupe hainele de pe ea in timp ce cu niste buze infiorator de moi o saruta pe gat……

“- Dumnezeule, iti spun si dau tot ce vrei……” o auzi spunand , frematand de dorinta si arcuindu-si trupul gol inspre asupritoarea ei…inspre ea. “Doamne cat isi dorea sa ii satisfaca trupul flamad si sa o faca sa geama de placere…dar nu putea….inca.”

reddish lesbian kiss

O musca incet de gat in timp ce cu maini agile stia ce-i faceau framantandu-i sanii….Vroia sa-i faca mai mult, sa o ia toata dar brusc lua arma cu care trasa o linie imaginara de la buric , pe abdomen , pe valea dintre sani, pe gat si pana la tampla…..cu un brat de fier o prinse de par iar cu dintii ii smulse masca de pe fata ce o impiedica sa vada…..se trezi privind in niste ochi incredibil de verzi in care se ineca pentru o secunda dar stia ca trebuia sa mearga mai departe si ii sopti agasant :

“- Inca nu tie frica?”


blisfull kiss
-va continua-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.